Η κατασκήνωση των αγοριών ξεκίνησε … και έφτασε στο τέλος της

Πρώτη υποστολή της Σημαίας Με την ευλογία της Παναγίας που γιορτάζει αλλά και τις πρεσβείες των Αγίων μας ξεκίνησε η κατασκηνωτική περίοδος των αγοριών.
Μετά απο την περσινή διακοπή λόγω της πανδημίας  ξεκίνησε φέτος,  λαμβάνοντας όλα  τα μέτρα προφύλαξης για την ασφάλεια των παιδιών,  η κατασκήνωση μας στην Ελάνη την πανέμορφης Χαλκιδικής.
Μέσα στην φύση και κάτω απο τον καταγάλανο ουρανό της πατρίδας μας τα παιδιά μας θα ζήσουν όμορφες στιγμές με πολλή πνευματική τροφοδοσία αλλά και  ατελείωτο  παιχνίδι.
Εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους ώστε να γευτείτε και εσείς στιγμές απο την όμορφη κατασκηνωτική ζωή μας.

Ο πανηγυρικός εσπερινός της Παναγίας


ο Αγιασμός  

Ο αγιασμός
Παιχνίδια στο γήπεδο


Τα πρωταθλήματα ξεκίνησαν !

Και κάτι πρωτότυπο !  Ο όμιλος πειραμάτων άρχισε τις αλχημείες ! Στην φωτογραφία βλέπετε το DNA της φάβας που αποκαλύφθηκε ύστερα απο επεξεργασία.

Το απογευματινό θέμα για τα 200 χρόνια απο την Ελληνική επανάσταση στο αμφιθέατρο

Η πρωινή μας γυμναστική !!!

Η τελετή της λήξης της περιόδου των αγοριών με πολύ χαρα και κέφι.

Όμιλος Fitness

Όμιλος Origami

Όμιλος πειραμάτων

Όμιλος εφημερίδας

Όμιλος φωτογραφίας και θεάτρου

Απονομή μεταλλείων για τα πρωταθλήματα

Και στο τέλος το καλύτερο !!! Όμιλος παραδοσιακών χορών

Ολα τα καλά κάποτε τελειώνουν. Έτσι και η κατασκήνωση των αγοριών έφτασε στο τέλος της. Περάσαμε υπέροχα, χαρούμενα, ομαδικά και πολύ πνευματικά. Φεύγουμε με καινούργιες αποφάσεις για την χρονιά που συνεχίζεται και φυσικά θα περιμένουμε με προσμονή την μετακατασκηνωτική συνάντηση μας στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά.  Όμορφο Θαβώρ … Θεού θέλοντος τα λέμε του χρόνου !!!