Η φετινή μας κατασκήνωση ολοκληρώθηκε γεμάτη γέλιο και χαρά

 

Με την ευλογία της Παναγίας, που γιορτάζει, αλλά και τις πρεσβείες των Αγίων μας, ξεκίνησε η κατασκηνωτική περίοδος των αγοριών του Ναού μας στις όμορφες εγκαταστάσεις της Ελαφίνας του Νομού Πιερίας. Στις 14 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και ο εσπερινός της Παναγίας μας την πρώτη μέρα, ενώ την επομένη γιορτάστηκε με λαμπρότητα η Κοίμηση της Θεοτόκου. Πρόκειται για μια κατασκηνωτική περίοδο που αναμένεται να έχει πολύ παιχνίδι αλλά και πνευματική τροφή για τους κατασκηνωτές, ώστε να γεμίσουν οι μπαταρίες τους για τη νέα σχολική και κατηχητική χρονιά.

Απο την επίσκεψη στην Ιερά μόνη Του Τιμίου  Προδρόμου στη σκήτη Βεροίας


Η θέα στο ποτάμι του Αλιάκμονα

Η γιορτή της λήξης της περιόδου των αγοριών ήταν γεμάτη ζωντάνια, κεφι και χορό …Ο όμιλος μοντελισμού παρουσίασε στη λήξη την κατασκευή Μακεδονικής φάλαγγας σε σμίκρυνση.

Μετά τα αγόρια, η κατασκήνωσή μας γέμισε με κοριτσίστικες φωνές. Ξεκίνησε η κατασκήνωση των κοριτσιών. Με πολύ χαρά και κυρίως με τραγούδι, τα κορίτσια μας ετοιμάζονται να περάσουν αξέχαστες στιγμές.

Τα παιχνίδια στο γήπεδο ξεκίνησαν με το που ήρθαν.


Η πρώτη υποστολή της σημαίας

Πρωινή γυμναστική

Ο Αγιασμός της κατασκήνωσης


Μετά τον εκκλησιασμό στον όμορφο Ναό της Αγίας Παρασκευής

Συνάντηση στο προσευχητάρι για αγιογραφικό ανάγνωσμα και συζήτηση

Ο χώρος προσευχής … χώρος συνάντησης και χαράς

 

Η εμπειρία της βραδινής προσευχής θα μας μείνει αξέχαστη!!!

Το κέφι και ο ενθουσιασμός υπάρχουν παντού! Κυρίως, όμως, στην τραπεζαρία, όπου τραγουδάμε και χορεύουμε μετά από κάθε γεύμα ή δείπνο.

Και τα  γλυφιτζούρια επίσης …

Όλα τα όμορφα έχουν, ωστόσο, και ένα τέλος. Έτσι, ξημέρωσε και η τελευταία μέρα στην κατασκήνωσή μας.

Μαζί με την επιστροφή στην πόλη μας φέρνουμε αξέχαστες αναμνήσεις, καινούργιες φιλίες, πνευματικές εμπειρίες και συζητήσεις που θα μας συντροφεύουν για όλα τα υπόλοιπα χρόνια. Καλή αντάμωση αγαπημένοι φίλοι και αδελφοί