Επίσκεψη του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Φιλόθεου, στις κατηχητικές συνάξεις του Ιερού Ναού μας

Την Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου, είχαμε την ιδιαίτερη ευλογία και χαρά να δεχθούμε την επίσκεψη του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Φιλόθεου, ο οποίος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη αγιοβασιλόπιτα των κατηχητών των νεανικών μας συνάξεων.

Πριν την κοπή της Βασιλόπιτας, ο Παναγιώτατος Ποιμενάρχης μας προσκύνησε στον ιερό ναό της ενορίας μας. Οι ιερείς του ναού μας τον ενημέρωσαν για την ιστορία και τα προσκυνήματα του Ιερου Ναού των Αγίων Μηνά Βίκτωρος και Βικεντίου Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια, μεταβήκαμε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιερού ναού, όπου σε κλίμα ευφρόσυνης και εορταστικής ατμόσφαιρας είχαμε την ευλογία να συναντήσουμε τον Παναγιώτατο Ποιμενάρχη μας.

Ο Παναγιώτατος κ. Φιλόθεος, μεταφέροντας και την πατρική αγάπη του Παναγιωτάτου κ. Ανθίμου, ευχήθηκε την ευλογία του Θεού, υγεία και πρόοδο σε όλους και σε κάθε έναν ξεχωριστά για το νέο έτος. Εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία των νέων μας στις κατηχητικές συνάξεις.

Σε κλίμα χαράς  ακολούθησε το εορταστικό δείπνο με τον Παναγιώτατο ποιμενάρχη μας. Τραγουδήσαμε, παίξαμε, είπαμε τα κάλαντα και είχαμε την ευκαιρία και την  χαρά να συζητήσουμε μαζί του.

Με σεβασμό και αγάπη προσφέραμε την εικόνα του προστάτη μας, Αγίου Μηνά, στον Παναγιώτατο Ποιμένάρχη μας και του ευχηθήκαμε χρόνια πολλά, ευλογημένα, καρποφόρα και πνευματικά.

Με πολύ χαρά θα αναμένουμε την επόμενη επίσκεψή του για να ευλογήσει και πάλι τις κατηχητικές μας συνάξεις.